Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Better Call Saul bekend

Vanaf maandag 15 februari 2016 zullen we zien hoe het verder gaat met James ‘Jimmy’ McGill (Bob Odenkirk) en hoe hij uiteindelijk Saul Goodman is geworden. AMC heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van de kritisch toegejuichte serie Better Call Saul, een prequel van Breaking Bad, een verrassende draai gaat krijgen.

“Jimmy McGill’s reis neemt een verrassende wending in het tweede seizoen van Better Call Saul. Hij gaat naar plekken waarvan we hadden gedacht dat hij nooit zou gaan. Net als Mike Ehrmantraut {Jonathan Banks}, hij wordt steeds dieper in de wereld getrokken waarvan hij had gedacht dat hij die voorgoed verlaten had, “ zei Peter Gould, uitvoerend producent en showrunner. “We kunnen niet wachten om het tweede seizoen van Better Call Saul te kunnen delen met de fans die de serie omarmd hebben.”

Het eerste seizoen van Better Call Saul ging op 8 februari 2015 in première als AMC’s nieuwe nummer één serie. Het is inmiddels het op twee na best bekeken eerste seizoen bij een kabelzender ooit. De serie heeft inmiddels zeven Emmy nominaties gekregen en heeft twee Critics’ Choice TV Awards en een TCA Award gewonnen.

Ga jij kijken naar het tweede seizoen van Better Call Saul?

Vorige aflevering
Saul Gone
Saul Gone
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_tweemaalh
18 nov 2015 23:54 -
Laat maar komen. Ik heb er zin in. Ik zag ook dat Netflix, net zoals vorig jaar, de nieuwste aflevering de dag na Amerika er weer op zet. Prima service :)
Reageer
avatar_antimidant
19 nov 2015 19:53 -
Zeker ga ik kijken. Puike en kwalitatief hoogstaande serie.
Reageer
Better Call Saul