Being Human (US)

7.6 / 10
43 min
Komedie, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dollhouse ster krijgt een rol in Being Human

Dollhouse ster Dichen Lachman krijgt een rol in het tweede seizoen van Being Human. Lachman speelt Izumi, een terugetrokken, eeuwenoude koninklijke vampier die onverwacht terugkeert naar Boston.

Lachman speelde eerder gastrollen in de series Hawaii Five-O, NCIS: LA en speelt in het aankomende seizoen van Torchwood.

De opnames van het tweede seizoen zullen binnenkort starten.
Vorige aflevering
There Goes the Neighborhood Part III
There Goes the Neighborhood Part III
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00