Being Human (US)

7.6 / 10
43 min
Komedie, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Being Human krijgt een tweede seizoen

Being Human krijgt een tweede seizoen, dit maakte SyFy woensdag bekend. Being Human, de Amerikaanse versie van de Britse serie, haalt tot dusver een gemiddelde van 1,8 miljoen kijkers per aflevering. Hierdoor haalde de zender een van de meeste succesvolle winters in de afgelopen zes jaar.
De serie wordt het meeste bekeken door vrouwen, 53 procent van de kijkers is vrouwelijk. Het tweede seizoen zal rond Hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal bevatten is nog niet bekend.
Vorige aflevering
There Goes the Neighborhood Part III
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1