Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Batman: Caped Crusader krijgt zomerse premièredatum van Prime Video

Batman: Caped Crusader, de nieuwe serie van Warner Bros. Animation, Bad Robot Productions en 6th & Idaho, heeft een premièredatum.

Daarnaast zijn er een heleboel eerste foto's van de serie verschenen, die het publiek een speciaal kijkje geven in de wereld van Gotham City.

Batman: Caped Crusader komt van uitvoerend producenten J.J. Abrams, Matt Reeves en Bruce Timm. Andere uitvoerende producenten van de serie zijn Ed Brubaker, James Tucker, Daniel Pipski, Rachel Rusch Rich en Sam Register.

15377 Batman: Caped Crusader foto 1

In de serie zijn er meer corrupte dan goede mensen, terwijl criminelen welig tieren en gezagsgetrouwe burgers in een constante staat van angst leven in Gotham City. De rijke socialist Bruce Wayne, gesmeed in het vuur van de tragedie, wordt iets dat zowel meer als minder dan menselijk is: Batman. Zijn kruistocht voor gerechtigheid trekt onverwachte bondgenoten aan binnen de GCPD en het stadhuis, maar zijn heldendaden hebben dodelijke, onvoorziene gevolgen.

Batman: Caped Crusader zal op donderdag 1 augustus op Prime Video verschijnen. Alle tien afleveringen zullen in meer dan 240 landen verschijnen.

Hieronder kun je meer eerste foto's voor Batman: Caped Crusader bekijken.

15377 Batman: Caped Crusader foto 2

15377 Batman: Caped Crusader foto 3

15377 Batman: Caped Crusader foto 4

15377 Batman: Caped Crusader foto 5

15377 Batman: Caped Crusader foto 6
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Batman: Caped Crusader