Awake

7.3 / 10
45 min
Sciencefiction, Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_jan56
8
20 nov 2013 19:51 -
een goede serie met duidelijk verhaal en ook een goed einde aangemaakt
Reageer
avatar_anonymous
-
29 dec 2012 13:24 -
Een erg goede en verrassende serie. Qua plot en uitvoering erg goed, Acteerwerk en originaliteit vond ik erg verrassend!! Jammer dat er maar 1 serie is.
Reageer
John Doe
Daniel (gast)
26 mrt 2012 17:59 -
Vorige week de 1ste aflevering op aanraden van een vrindin en ik moet zeggen het verhaal is best interessant. Ik moet nog wel even wennen aan de hele serie maar wat me al een beetje zorgelijk maakt in de aflevering was de "beide" zaken die hij moet oplossen als politieagent, elke week 2 zaken zo snel oplossen zonder er echt moeite ervoor te hoeven doen is niet echt leuk voor een serie die weer eens echt leuk kan zijn.
Reageer
avatar_hpluijm
7
12 mrt 2012 00:31 -
Gelukkig mag ik de eerst zijn die een reactie plaatst. De Pilot was even zwemmen. En dat is wellicht de charme van deze serie. Ik denk dat hier een leuke serie van gemaakt kan worden. Echter wel alleen als de geloofwaardigheid intact blijft. Daar zit denk ik de sterke kracht van deze serie.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.