Assembly Required

6,0 / 10
42 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
2seizoenen/11afleveringen/2021 - 2022 
NetwerkHistory
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20212022 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:History
Assembly Required is een Amerikaans realityprogramma van de zender History. De serie ging in première op 23 februari 2021.

Assembly Required zet de beste en slimste bouwers uit het hele land in hun thuiswerkplaatsen in de schijnwerpers. Ze gaan de strijd aan om alledaagse huishoudelijke voorwerpen die dringend gerepareerd moeten worden, nieuw leven in te blazen. Deze nieuwe serie zal elke deelnemer tot het uiterste drijven en hun kennis en vindingrijkheid testen om het niet alleen te repareren, maar ook beter te maken.
In elke aflevering duiken gastheren Tim Allen (Home Improvement, Last Man Standing) en Richard Karn (Home Improvement) ook in de unieke geschiedenis van deze voorwerpen om de mannen en vrouwen die ze gemaakt hebben en de gebruikte technieken in het zonnetje te zetten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 1
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Assembly Required.

Vergelijkbare series

Assembly Required