Ascendance of a Bookworm: I'll do anything to become a librarian

8.2 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/39afleveringen/2019 - 2022 
NetwerkWOWOW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:WOWOW
Ascendance of a Bookworm: I'll do anything to become a librarian is een Japanse animeserie van de zender WOWOW. De serie ging in première op 3 oktober 2019.

Een bepaald universiteitsmeisje dat al sinds haar jeugd van boeken hield, sterft bij een ongeluk en wordt herboren in een andere wereld waar ze niets van weet. Ze is nu Myne, de ziekelijke vijfjarige dochter van een arme soldaat. Tot overmaat van ramp heeft de wereld waarin ze is herboren een zeer laag alfabetiseringspercentage en bestaan boeken meestal niet. Ze zou een enorme hoeveelheid geld moeten betalen om er een te kopen. Myne lost het zelf op: als er geen boeken zijn, moet ze ze gewoon maken! Haar doel is om bibliothecaris te worden. Dit verhaal begint met haar zoektocht om boeken te maken zodat ze er omringd door kan leven!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 38
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 1
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ascendance of a Bookworm: I'll do anything to become a librarian.
Ascendance of a Bookworm: I'll do anything to become a librarian