As Told By Ginger

7.5 / 10
30 min
Animatie
Volg deze serie
7.5 / 10
3seizoenen/64afleveringen/2000 - 2021 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20002021 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Nickelodeon
As Told By Ginger is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 25 oktober 2000.

In de serie zitten enkele losse verhaallijnen die regelmatig terugkeren, maar de meeste afleveringen kunnen ook op zichzelf staan. Dit verandert in het derde en laatste seizoen wanneer de reeks meer een doorlopend verhaal wordt. Vooral in de laatste afleveringen valt dit zeer sterk op.
De afleveringen draaien bijna altijd rond een hoofdplot met Ginger en haar vriendinnen of familie. Daarnaast is er dan een sub-plot met Bram en Hoodsey die vaak als "comic-relief" dient. In veel afleveringen kruisen de beide verhaallijnen elkaar of behandelen ze hetzelfde thema op een andere manier. Het komt echter ook vaak voor dat beide plotseling niks met elkaar te maken hebben.
De meeste thema's die regelmatig worden gebruikt, zijn vrij klassiek en komen ook vaak voor in andere tekenfilmseries of jeugdseries. Niettemin slaagt ATBG er vaak in om vrij ongewone wendingen te geven aan klassieke verhaallijnen. Ook is As Told By Ginger naar Nickelodeon normen vrij donker en verscheidene afleveringen moeten het zonder happy end doen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie As Told By Ginger.
As Told By Ginger