Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FXX geeft een voorproefje van het laatste seizoen van Archer

Archer keert later deze maand terug met zijn veertiende en laatste seizoen en nu heeft FXX een nieuw voorproefje vrijgegeven waarin de komende afleveringen van de geanimeerde spionage-comedyserie worden getoond.

Met H. Jon Benjamin, Aisha Tyler, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash, Adam Reed en Lucky Yates in de hoofdrollen volgt de serie de agenten die werken voor de International Secret Intelligence Service. De half uur durende komedie neemt kijkers mee in de spionagewereld om Sterling Archer te volgen. In seizoen veertien zal een nieuw persoon het agentschap leiden.

Archer

FXX onthulde het volgende over de terugkeer van de serie:

"Archer is een geanimeerde, half uur durende komedie die Sterling Archer volgt terwijl hij door het veranderende landschap van de spionagewereld navigeert. Dit seizoen vinden Archer en The Agency hun eigen weg met Lana aan het roer. Haar doel is om geld te verdienen en tegelijkertijd de wereld te verbeteren, maar ze komt er al snel achter dat het runnen van een spionagebureau niet zo eenvoudig is.

De serie heeft de stemmen van H. Jon Benjamin als 's werelds grootste spion, Sterling Archer, Aisha Tyler als Lana Kane, de spion met huwelijksproblemen, Judy Greer als Cheryl/Carol Tunt, de gekke kantoorassistente op zoek naar een speciale vaardigheid, Chris Parnell als de betrouwbare zakenman Cyril Figgis, Amber Nash als de enthousiaste overtreder Pam Poovey, Adam Reed als de opportunist Ray Gillette en Lucky Yates als de experimentleider Algernop Krieger. Seizoen veertien heeft ook Natalie Dew als de nieuwe superagent van de bende, Zara Khan.

Archer is gemaakt door Adam Reed en wordt geproduceerd door Reed, Matt Thompson, Casey Willis en Mark Ganek bij Floyd County Productions. De serie wordt geproduceerd door FX Productions."

De trailer voor Archer seizoen veertien staat hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Into the Cold
Into the Cold
14x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Archer