American Monster

7.5 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
7seizoenen/70afleveringen/2016 - heden
NetwerkInvestigation Discovery
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2016 - heden
American Monster is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 1 juni 2016.

Als je in de ogen van een moordenaar keek, zou je dat dan weten? In American Monster kom je erachter. Voor het eerst komen kijkers dichter dan ooit bij enkele van Amerika's meest schokkende en verrassende misdaden. Gevuld met nooit eerder vertoonde beelden van deze vermomde duivels, van homevideo-opnames van hen die met hun kinderen spelen tot muzikale optredens op de middelbare school, van het koken in de kerk tot de huwelijksvideo, American Monster verweven kronkelende verhalen van verbazingwekkende verhalen misdaden, met 'achter de schermen' beelden van moordenaars op hun schijnbaar meest onschuldige.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 10
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 10
Seizoen 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie American Monster.
American Monster