Ambulance Australia

8.9 / 10
44 min
Reality, Medisch
Volg deze serie
8.9 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetwork Ten
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min2018 - heden
Genres:RealityMedisch
Netwerk:Network Ten
Ambulance Australia is een Australisch medisch realityprogramma van de zender Network Ten. De serie ging in première op 16 oktober 2018.

Ambulance Australië volgt de buitengewone call-takers, dispatchers en paramedici als ze elke dag geconfronteerd worden met hoge druk situaties waarin ze hun werk aankunnen. Als eerste om te reageren op urgente en noodoproepen, moeten ze al hun training en ervaring gebruiken om beslissingen van een fractie van een seconde te nemen die het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen wanneer ze in situaties stappen die emotioneel beladen of fysiek gevaarlijk kunnen zijn.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ambulance Australia.

Nieuws (1)

Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
30 jan 2020