All stars - De serie

7.8 / 10
25 min
Sport, Dramedy
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Waku
7
16 maa 2013 13:37 -
Leuke nederlandse voetbalserie. Afleveringen waren elke keer weer steeds te kort
Reageer
avatar_seriefan90
6
18 apr 2012 21:14 -
ik vond seizoen 1 echt super maar seizoen 2 valt vies tegen met de dood van een medespeler de humor ervan is echt slap. Het acteerwerk van 2 vervangers vind ik echt slecht. Ik ben benieuwd wat ik van seizoen 3 moet verwachten?
Reageer
avatar_anonymous
-
10 apr 2012 01:12 -
Vond van de serie alleen seizoen 1 echt leuk. Daarna viel het wat tegen, kwam misschien omdat Willem doodging, in het derde seizoen vind ik Berrie echt een leuk personage. De films, zeker de nieuwste, zijn echt hilarisch..
Reageer
avatar_anonymous
-
10 dec 2011 17:44 - 22 sep 2021 04:46
De droom van iedere voetbalspeler om op te groeien met een team en het team nooit te verlaten. Er echt voor gaan en gewoon lol hebben in het spel. All stars is niet alleen leuk om te kijken maar laat ook echte vriendschap zien.

Super serie, jammer dat er maar drie seizoenen zijn, maar wel super dat de film old stars is gemaakt, ook al is het zonder Antonie Kamerling
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
All stars - De serie