All The Rivers Run

-
45 min
Drama
Volg deze serie
2seizoenen/12afleveringen/1983 - 1990 
NetwerkSeven Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min19831990 (Beëindigd)
Genres:Drama
All The Rivers Run is een Australische dramaserie van de zender Seven Network. De serie ging in première op 4 oktober 1983.

Het Engelse meisje Philadelphia Gordon (Sigrid Thornton) staat op zijn kop als ze in 1890 schipbreuk lijdt en wees wordt voor de kust van Victoria.

Ze brengt het grootste deel van haar leven door rond Echuca, aan de Murray River, en investeert een deel van haar erfenis in een rivierboot met peddelwielen. Haar leven is voor altijd veranderd wanneer ze de kapitein van de frontier, Brenton Edwards (John Waters), een arrogante rivierman, ontmoet.

Het is het begin voor Philadelphia van een opmerkelijke 10 jaar in haar leven. Haar investering in de rivierboot is, zonder dat ze het weet, de eerste stap op weg naar een turbulent huwelijk met een rivierbootman en, inderdaad, met de boten die hun grote handel uitoefenen langs de machtige, onvoorspelbare en gevaarlijke rivier.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie All The Rivers Run.

Vergelijkbare series