Alcatraz

7.3 / 10
41 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Alcatraz vanaf 16 maart op Net5

Alcatraz komt naar Net5. Vanaf zaterdag 16 maart zijn elke week dubbele afleveringen te zien vanaf 20:00 uur.

De serie ging op 1 augustus 2011 in première in Amerika. Onze recensent legt de serie als volgt uit: "De serie Alcatraz gaat van start in San Fransisco. Detective Rebecca Madsen (Sarah Jones) is bezig met de zaak van Jack Sylvane die er op los moordt. Als zij er achter komt dat Sylvane een gevangene was van Alcatraz is de verbazing groot. Die gevangenis is bijna 50 jaar geleden gesloten toch? Als FBI agent Emerson Hauser (Sam Neill) samen met haar een taskforce opstart om dit op te lossen is de serie echt begonnen." Klik hier om de gehele recensie te lezen.

Wie gaat kijken?
Vorige aflevering
Tommy Madsen
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
21 feb 2013 19:18 -
Leuk, maar ook echt op een zaterdag.. Ben bang dat ik de afleveringen niet zal gaan kijken.
Reageer
avatar_SLP
21 feb 2013 19:45 -
Zonde dat ze een serie uitzenden die gecancelled is..
Reageer
avatar_anonymous
21 feb 2013 21:03 -
Net5 zendt nu alleen maar series uit die zijn gecanceld (Missing, Common Law) en nu Alcatraz. Lijkt me wel een leuke serie, misschien alles opnemen op mijn recorder.
Reageer
avatar_anonymous
22 feb 2013 22:00 -
Heb van het eerste seizoen genoten, en echt verwacht op een tweede seizoen. Maar helaas.. .
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Gisteren, 11:00
1
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Gisteren, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
maandag, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
maandag, 15:00