A Very English Scandal

7.3 / 10
59 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC brengt teaser van A Very English Scandal

Vanaf zondag 13 mei is bij BBC One de korte serie A Very English Scandal te zien. De Britse politicus Jeremy Thorpe (Hugh Grant) wordt in de serie beschuldigd van de moord op zijn ex-geliefde en is gedwongen om terecht te staan in 1979.

De BBC heeft een teaser van A Very English Scandal op Netflix geplaatst.De cast bestaat onder meer uit Ben Winshaw, Hugh Grant, Monica Dolan, Alex Jennings, Eve Myles en Jonathan Hyde. Het is een miniserie van Stephen Frears met drie afleveringen. Thorpe zou van plan zijn geweest om zijn voormalige geliefde Norman Scott om het leven te brengen, omdat deze de homoseksuele relatie die ze hadden in de jaren ’60 openbaar dreigde te maken. Later werd hij echter door de rechtbank vrijgesproken.

A Very English Scandal is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Preston.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00