9-1-1

8.2 / 10
43 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FOX toont preview tweede seizoen 9-1-1

FOX heeft een preview gelanceerd met beelden van het tweede seizoen van 9-1-1.

De dramaserie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minears ging van start in januari 2018 en blijkt een groot succes. Op 23 september start het tweede seizoen. Op 18 juli heeft MijnSerie hier al meer over gemeld.

In 9-1-1 krijgen we op een vlotte manier een indruk van de levens en carrières van de eerste hulpverleners ter plaatse: politieagenten, ambulancepersoneel en brandweerlieden. Mensen die hun eigen levens op het spel zetten om anderen te helpen.

In de preview zien we Jennifer Love Hewitt, die Maddie in het tweede seizoen speelt in de noodpost, terwijl een aardbeving van met een kracht van 8,2 in Los Angeles plaatsvindt. Hewitt vult de plek op van Connie Britton, die 9-1-1-operator Abby Clark speelde in het eerste seizoen.

De hulpverleners moeten proberen om degenen die het meest kwetsbaar zijn te redden en tegelijkertijd de problemen in hun eigen leven oplossen. Naast Jennifer Love Hewitt spelen acteurs Ryan Guzman, Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi en Rockmond Dunbar ook in de serie.

9-1-1 is momenteel het best scorende programma van FOX, met gemiddeld meer dan 15 miljoen kijkers per aflevering.

Vorige aflevering
What's Next?
What's Next?
03x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2