9-1-1

8.3 / 10
43 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor tweede seizoen 9-1-1

9-1-1 is een Amerikaanse dramaserie van de zender FOX. Het tweede seizoen gaat op 23 september van start.

In 9-1-1 krijgen we op een vlotte manier een indruk van de levens en carrières van de eerste hulpverleners ter plaatse: politieagenten, ambulancepersoneel en brandweerlieden. De mensen die hun eigen levens op het spel zetten om anderen te helpen. Het eerste seizoen van 9-1-1 behaalde gemiddeld 15 miljoen kijkers en is daarmee het best bekeken programma van FOX.

FOX heeft een trailer voor het tweede seizoen gelanceerd, met de titel ‘Heb je ooit zoiets gezien?’ Het biedt een realistisch beeld van Los Angeles in de onmiddellijke nasleep van een grote aardbeving, met acteurs Angela Bassett en Peter Krause. Carole King's nummer ‘I Feel The Earth Move’ blijkt daar goed bij te passen.

Vorige aflevering
Suspicion
Suspicion
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00