Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

9-1-1 cast Malcolm Jamal-Warner in een terugkerende rol

9-1-1 krijgt bezoek van Malcolm-Jamal Warner in een terugkerende rol voor enkele afleveringen.

Warner (foto onder) zal in vier komende afleveringen te zien zijn als Amir, een verpleegkundige in een brandwondenafdeling van een ziekenhuis die verbonden is met Bobby's verleden.9-1-1 is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen, het eerste dat uitgezonden wordt op ABC nadat de serie de overstap maakte van Fox. De première-aflevering van seizoen zeven trok in de eerste zeven dagen 11,76 miljoen kijkers. Het was ook de best bekeken multiplatform-uitzending van de serie in bijna twee jaar in de demo 18-49.

Volgens Disney is het momenteel de best bekeken serie van ABC op alle platforms dit seizoen. Op de dag na het debuut op ABC, slaagde 9-1-1 erin om zijn meest gestreamde dag ooit op Hulu af te leveren, met 1,6 miljoen totale uren.

9-1-1, gecreëerd door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear, is al vernieuwd met seizoen acht.

In de serie spelen Angela Bassett als Athena Grant, Peter Krause als Bobby Nash, Jennifer Love Hewitt als Maddie Buckley, Oliver Stark als Evan 'Buck' Buckley, Kenneth Choi als Howie 'Chimney' Han, Aisha Hinds als Henrietta 'Hen' Wilson, Ryan Guzman als Eddie Diaz en Gavin McHugh als Christopher Diaz.

Bassett, Krause, John J. Gray, Brad Buecker, Kristen Reidel, Juan Carlos Coto en Lyndsey Beaulieu zijn ook uitvoerend producent. Minear is ook showrunner. 9-1-1 wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios, in samenwerking met Ryan Murphy Television en Brad Falchuk Teley-Vision.

Warner was een vaste acteur in het Fox-drama The Resident en in ABC's Ten Days in the Valley. Hij had ook een gastrol in de Fox-anthologieserie Accused (US) en was onlangs te zien in een aflevering van NBC's The Irrational.
Vorige aflevering
Step Nine
Step Nine
07x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1