24

8.4 / 10
42 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Danny Glover en Kiefer Sutherland in pilot 'Touch'

David Mazouz heeft Danny Glover vast weten te leggen voor in de pilot van de nieuwe NBC serie Touch. Glover zal de tegenspeler gaan worden van Kiefer Sutherland.

Glover, 64 jaar inmiddels, zal de rol gaan spelen van professor Arthur DeWitt, die gespecialiseerd is in kinderen met een speciale gave. Sutherland speelt een man met een autistische zoon. Touch, waarvan wordt verwacht dat het nog dit jaar in premiere zal gaan, is de eerste serie van Sutherland nadat hij gestopt is met ' 24'.

Vorige aflevering
Day 9: 10:00 P.M. - 11:00 A.M.
09x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
DJM (gast)
02 jul 2011 18:18 -
nee serie begint pas volgend jaar
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00