100 Years of Warner Bros.

7.7 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Futsudo
7.8
08 aug 2023 10:58 - 08 aug 2023 08:58
Een leuke documentaire over de geschiedenis van de toonaangevende Warner Bros Studio waarbij Morgan Freeman het woord doet en je na afloop weer veel zin krijgt in het kijken van filmklassiekers.

De eerste aflevering van de documentaire duikt in het verleden en neemt je mee naar het begin van de studio in 1920. Vervolgens neemt de tweede aflevering je mee naar de jaren 60 en 70. In de derde aflevering zie je hoe Warner Bros, dankzij een belangrijke samenwerking, een van de grootste filmstudio’s ooit wordt. De jaren 80 is een goede tijd voor het bedrijf.
In de vierde en tevens laatste aflevering van 100 Years of Warner Bros, komen de meest recente films aan bod.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
100 Years of Warner Bros.