Zembla

7.9 / 10
40 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2013, Aflevering 16

Sjoemelen met vlees

Hoe gezond is uw gehaktbal? Hoe eerlijk is uw karbonade? Iedere dag worden er in Nederlandse slachthuizen honderdduizenden kippen, koeien, varkens en kalveren verwerkt voor de consumptie-industrie. Maar wat weten we eigenlijk van het hele vleesproductieproces? Hoe wordt de voedselveiligheid gecontroleerd?
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
5 september 2013, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst