Witse

8.1 / 10
55 min
Detective
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 5, Aflevering 12

Icarus (1)

Marie Vandecasteele, dochter van een vermogend manegehouder, is een zeer getalenteerde amazone. Ze heeft uitzicht op een ticket voor de Europese kampioenschappen jumping voor juniores. Daartoe moet ze nog twee selectiewedstrijden winnen. Haar grootste concurrente is Veerle Dingemans, die van haar vader Rob, werknemer in de manege, een Spartaans trainingsschema krijgt opgelegd. Op de dag van de eerste selectieproef presteert Marie slecht. Even later rijdt ze met haar brommertje te pletter tegen een goed zichtbare bestelwagen. Er wordt een kalmeermiddel in haar bloed aangetroffen. Het onderzoek van Witse en co wijst in de richting van Rob Dingemans. De man wordt gearresteerd.
Gastrollen:
Ludo Hoogmartens(Paul Hendrickx), Katelijne VerbekeKristof VerhasselHugo DanckaertHendrik Van DoornJoost WynantHilde Van Haesendonck
Auteur:
Regisseur:
Luc Coghe
Uitgezonden op:
23 november 2008, 21:05
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst