Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Wild Cards vernieuwd met een tweede seizoen

De Canadese serie Wild Cards komt terug voor een tweede seizoen op The CW.

Het nieuws kwam naar buiten toen de oorspronkelijke zender CBC de serie vernieuwde en het onthulde tijdens de Upfronts. Het betekent een beetje goed nieuws voor The CW, dat vorige week Walker cancelde, terwijl het Canadese drama The Spencer Sisters, dat ook werd uitgezonden, werd gecanceld bij CTV.

Wild Cards

De serie, met Giacomo Gianniotti, Vanessa Morgan en Jason Priestley in de hoofdrollen, was het afgelopen jaar een van de best scorende series van The CW.

Eerder deze maand vertelde The CW's President of Entertainment Brad Schwartz dat hij de serie graag terug wilde brengen voor meer afleveringen.

Wild Cards is een misdaadserie met een komische twist die het onwaarschijnlijke duo volgt van een norse, sardonische agent en een pittige, slimme oplichtster.

Ellis (Gianniotti) speelt een gedegradeerde rechercheur die het afgelopen jaar op de maritieme eenheid heeft gezeten, terwijl Max (Morgan) een voorbijgaand leven leidt waarin ze iedereen die ze tegenkomt oplicht. Maar wanneer Max gearresteerd wordt en Ellis helpt bij het oplossen van een plaatselijk misdrijf, krijgen de twee de kans om zichzelf te verlossen, waarbij Ellis teruggaat naar de recherche en Max uit de gevangenis blijft.

Het addertje onder het gras? Ze moeten samenwerken en elk hun unieke vaardigheden gebruiken om misdaden op te lossen. Terry Chen en Karin Konoval spelen ook hoofdrollen in de serie.

De serie wordt geproduceerd door Blink49 Studios, Front Street Pictures en Piller/Segan met Michael Konyves als showrunner. Hij produceert samen met Shawn Piller, James Genn, Lloyd Segan, Alexandra Zarowny en James Thorpe.

Wild Cards wordt geproduceerd door Charles Cooper en Virginia Rankin en wordt internationaal gedistribueerd door Fifth Season.

Het tweede seizoen gaat in de winter van 2025 van start op zowel The CW als CBC en bestaat uit dertien afleveringen.

"We zijn verheugd om een tweede seizoen te bestellen van The CW's baanbrekende serie Wild Cards," zegt Liz Wise Lyall, Head of Scripted Programming, The CW Network. "Wild Cards heeft duidelijk tot de verbeelding van onze kijkers gesproken dankzij het spannende verhaal en de knetterende chemie tussen Vanessa en Giacomo. We zijn ervan overtuigd dat Wild Cards het soort slimme en sexy blue-sky drama is dat voortdurend kan bouwen aan zijn publiek.
Vorige aflevering
Romancing the Egg
Romancing the Egg
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wild Cards