Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwste seizoenen When Calls the Heart te zien in Nederland bij WithLove

De Hallmark-serie When Calls the Heart is ongekend populair. Voor alle fans is er nu goed nieuws: de laatste drie seizoenen zullen binnenkort in Nederland te zien zijn!

De eerste vijf seizoenen waren tijdelijk te zien op Netflix, maar zijn inmiddels beschikbaar op de romantische streamingdienst WithLove. De meest recente seizoenen waren echter nooit eerder te zien in Nederland, tot verdriet van veel fans. Daar komt dus nu verandering in. De eerste afleveringen van de nieuwe seizoenen (zeven, acht en negen) zullen 10 oktober op WithLove online komen. Daarna volgen er wekelijks nieuwe afleveringen.


When Calls the Heart volgt de jonge Elizabeth Thatcher. Elizabeth wil zichzelf bewijzen als zelfstandige jonge vrouw en laat alles achter zich om lerares te worden in Coal Valley, een klein mijnstadje in het westen van Canada. Maar het leven in Coal Valley staat in groot contrast met het welgestelde leven dat ze gewend is in de grote stad. Daarnaast heeft ze gelijk problemen met de knappe agent Jack Thornton, die net begonnen is als de nieuwe mountie van Coal Valley. De twee kunnen elkaar niet uitstaan: zij vindt hem verschrikkelijk koppig, hij vindt haar maar arrogant. Maar wanneer ze samen moeten werken om de inwoners van Coal Valley te helpen, bloeit er onverwachts iets moois tussen hen op. In de seizoenen die volgen zien we hoe de relatie van Elizabeth en Jack zich met ups en downs ontvouwt. When Calls the Heart staat garant voor vele seizoenen van ontluikende liefde, buitengewoon geluk en hartverscheurend drama.
Video on youtube
Vorige aflevering
Run to You
Run to You
11x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
When Calls the Heart