Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trollhunters wordt drieluik, Tales of Arcadia, met twee spin-offs

Trollhunters wordt drieluik, Tales of Arcadia, met twee spin-offs

Bedenker Guillermo del Toro heeft bevestigd dat Trollhunters een onderdeel is van een drieluik, die in 2018 en 2019 te zien zullen zijn.

Het tweede seizoen van de Netflix animatieserie Trollhunters zal op 15 december 2017 van start gaan bij de streamingdienst. Del Toro heeft nu bevestigd dat er twee spin-offs komen die deel uit gaan maken van een drieluik Tales of Arcadia.

De eerste spin-off zal in 2018 in première gaan en krijgt de titel 3 Below. 3 Below vertelt het verhaal van twee koninklijke, buitenaardse tieners, die samen met hun bodyguard ontsnappen naar de Aarde.

In 2019 zal de tweede spin-off Wizards in première gaan. In Wizards komen de drie mystieke verhaallijnen bijeen en de magische helden zullen een strijd voeren die niet alleen het lot van onze planeet bepaalt, maar ook van het trollenkoninkrijk en de andere planeet.

Of Trollhunters nog meerdere seizoen gaat krijgen, samen met 3 Below en Wizards, is niet bekend.Wel is er bekend dat er in 2019 een grote cross-over gaat komen van Tales of Arcadia.

Ga jij naar Tales of Arcadia kijken?


Embed from Getty ImagesGuillermo del Toro
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Karzal
10 november 2017, 23:51
Verassend leuke en goede animatie serie. Ben benieuwd hoe 't uitpakt.
0
Log in om een reactie achter te laten