Trollhunters

8,0 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trollhunters wordt drieluik, Tales of Arcadia, met twee spin-offs

Bedenker Guillermo del Toro heeft bevestigd dat Trollhunters een onderdeel is van een drieluik, die in 2018 en 2019 te zien zullen zijn.

Het tweede seizoen van de Netflix animatieserie Trollhunters zal op 15 december 2017 van start gaan bij de streamingdienst. Del Toro heeft nu bevestigd dat er twee spin-offs komen die deel uit gaan maken van een drieluik Tales of Arcadia.

De eerste spin-off zal in 2018 in première gaan en krijgt de titel 3 Below. 3 Below vertelt het verhaal van twee koninklijke, buitenaardse tieners, die samen met hun bodyguard ontsnappen naar de Aarde.

In 2019 zal de tweede spin-off Wizards in première gaan. In Wizards komen de drie mystieke verhaallijnen bijeen en de magische helden zullen een strijd voeren die niet alleen het lot van onze planeet bepaalt, maar ook van het trollenkoninkrijk en de andere planeet.

Of Trollhunters nog meerdere seizoen gaat krijgen, samen met 3 Below en Wizards, is niet bekend.Wel is er bekend dat er in 2019 een grote cross-over gaat komen van Tales of Arcadia.

Ga jij naar Tales of Arcadia kijken?


Embed from Getty ImagesGuillermo del Toro
Vorige aflevering
The Eternal Knight Pt. 2
The Eternal Knight Pt. 2
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
10 nov 2017 23:51 -
Verassend leuke en goede animatie serie. Ben benieuwd hoe 't uitpakt.
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Gisteren, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Gisteren, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Gisteren, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Gisteren, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03