Titans (2018)

7.7 / 10
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 12

Faux Hawk

Hank vindt zichzelf op een nieuw dieptepunt en vecht voor geld om zijn ongezonde gewoonten te ondersteunen. Maar wanneer hij wakker wordt en zijn havikspak ziet verdwijnen - en een bedrieger in zijn plaats handelt - realiseert hij zich hoe ver hij is gevallen ... en het tijd is om een beslissing te nemen. Ondertussen confronteren Donna en Dawn een Cadmus-medewerker om informatie te krijgen over Gar en Conner, terwijl Cadmus zijn Phase One-plan initieert en gebruik maakt van Gar's dodelijke vermogens. Terug in Gotham wordt Rose overweldigd door schuldgevoel en onthult haar geheim aan Jason. Wanneer Dick beseft dat Jericho op de een of andere manier zijn dood heeft overleefd door de handen van zijn vader, ontsnapt hij uit de gevangenis in de hoop hem te redden. Maar eerst heeft hij een nieuw pak nodig om het Robin-pak dat hij vernietigde te vervangen.
Gastrollen:
Demore Barnes(William Randolph Wintergreen), Chella Man(Jericho Wilson), Mayko Nguyen(Adeline), Natalie Gumede(Mercy Graves), Raoul Bhaneja(Walter Hawn), Patrick Garrow(MC), Currie Graham(Stu), Drew Scheid(Faux Hawk)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
22 november 2019, 09:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Titans (2018)