This Is Us

8.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

This Is Us komt naar Nederland

Vanaf dinsdag 4 april zendt Fox Nederland elke week om 22.00 uur een aflevering uit van This Is Us. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit achttien afleveringen van elk 45 minuten. De makers van This Is Us zijn al bezig met een tweede seizoen én ook een derde seizoen is al toegezegd. This Is Us maakte veel indruk op het Amerikaanse publiek. Alleen de trailer van de serie brak al records.This Is Us vertelt het verhaal van een aantal mensen, wiens levens op een onverwachte manier met elkaar verbonden zijn. De hoofdpersonen in de serie zijn de jonge ouders Rebecca en Jack. Kevin, die niet weet wat hij met zijn acteercarrière moet, Kate, die worstelt met haar gewicht en Randall, die een succesvol en gelukkig leven leidt, dat op het punt staat omgegooid te worden, spelen naast het stel ook een belangrijke rol in de serie.

De serie is al vaak genomineerd en heeft een aantal prijzen in de wacht gesleept. Zo won This Is Us onder andere de Critics Choice Television Awards en de People's Choice Awards voor beste nieuwe dramaserie. Daarnaast kregen de serie, Mandy Moore en Chrissy Metz een Golden Globe-nominatie.


Vorige aflevering
Episode 14
05x14
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_sarlottje
22 mrt 2017 12:00 -
Ik kijk deze serie niet, maar kan iemand mij vertellen waarom deze serie zo leuk is?
Reageer
avatar_JessicaD
22 mrt 2017 13:50
Het verhaal, en hoe het is opgezet, is heel sterk. :)
Reageer
avatar_sarlottje
23 mrt 2017 12:04
Bedankt voor het antwoorden :)
Reageer
avatar_RLS90
22 mrt 2017 21:05 -
Beste nieuwe serie. Het gevoel bij deze serie maakt het speciaal. Het voelt heel persoonlijk, echt en ik vind de casting geweldig.
Reageer
avatar_antimidant
23 mrt 2017 14:34 -
Juist. Aanrader
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00