The Sopranos

8.6 / 10
58 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 12

The Knight in White Satin Armor

Richie Aprile slaat de waarschuwingen van Tony in de wind en blijft zijn deel van de koek opeisen. Om steun te zoeken voor zijn "project" klopt Richie aan bij Uncle Junior, die hem aanraadt te peilen naar de mening van de andere "capos". Maar de onderneming van Richie draait op een sisser uit. Tony geniet respect, Richie niet, zo simpel is het. Dus kiest Junior eieren voor zijn geld en brengt hij Tony op de hoogte van Richies plannen. Hét signaal voor Tony om zijn concurrent en aanstaande schoonbroer uit de weg te ruimen. Maar wanneer Silvio zich naar de nieuwe woonst van Richie en Janice, blijkt een huiselijke twist bepaald ontaard te zijn...
Gastrollen:
Steve Schirripa(Bobby 'Bacala' Baccalieri), Federico Castelluccio(Furio Giunta), Richard PortnowDavid ProvalSharon AngelaMaureen Van ZandtJoe Lisi(Dick Barone), Oksana Lada(Irina Peltsin), Louis Lombardi(Skip Lipari), Joe Penny(Victor Musto), Adrian Martinez(Ramone), Alla Kliouka(Svetlana), Andy Blankenbuehler(Richie Aprile Jr.), Jason Cerbone(Jackie Aprile Jr.)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
2 april 2000, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sopranos