The Lost World

7.2 / 10
42 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
3seizoenen/66afleveringen/1999 - 2002 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min19992002 (Beëindigd)
Genres:ActieAvontuur
Netwerk:Syndicated
The Lost World is een Canadese actieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 3 april 1999.

Aan het begin van de 20e eeuw vertrekt een groep avonturiers, geleid door Professor Challenger, op een expeditie naar Zuid-Amerika. Ze willen het bestaan van een verloren wereld, geïsoleerd van de moderne beschaving, bewijzen. Het team bestaat uit een bijeen geraapt groepje individuen, die allemaal hun eigen redenen hebben om de verloren wereld te vinden.

Wanneer ze arriveren op hun plaats van bestemming, slaat het noodlot toe. De luchtballon raakt onherstelbaar beschadigd en het team strandt op een plateau. Dit blijkt de verloren wereld te zijn en wordt bewoond door een prehistorische monsters.

Daar ze volledig zijn afgesloten van de buitenwereld is de groep op zichzelf aangewezen. Daar vinden ze Veronica, een lokale schoonheid, die hen in haar boomhut uitnodigt, waarna ze wanhopig proberen een weg terug naar de beschaving te vinden. Ondertussen moeten ze zich staande zien te houden tegenover de gevaren die de verloren wereld met zich meebrengt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Lost World.

Vergelijkbare series

The Lost World