The Goldbergs (2013)

7.6 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC vernieuwt The Goldbergs

ABC heeft de comedyserie The Goldbergs vernieuwd met een tiende seizoen dat zal worden uitgezonden als onderdeel van het uitzendingsseizoen van 2022-2023.

The Goldbergs is een familie comedyserie. Castleden zijn onder andere Wendi McLendon-Covey, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia, Sam Lerner en Patton Oswalt (stem). Deze comedy speelt zich af in Jenkintown, Pennsylvania, en is losjes gebaseerd op de ervaringen van de maker van de serie, Adam F. Goldberg, en kijkt naar het leven van een jonge man die opgroeide in de familie Goldberg in de jaren tachtig.

Het jongste kind Adam (Giambrone) is geobsedeerd door films en besteedt zijn tijd met het documenteren van de ups en downs van zijn kleurrijke familie. Moeder Beverly (McLendon-Covey) houdt ervan om voor haar gezin te zorgen en zich met hun leven te bemoeien, terwijl vader Murray (Jeff Garlin) vanuit zijn luie stoel iedereen opvoedt. Oudste kind Erica (Orrantia) droomt ervan een popster te worden als ze haar geheime liefde voor alles wat niet cool is maar kan overwinnen.

Ondertussen heeft het middelste kind Barry (Gentile) emotioneel geen idee en zijn beste vriend, Geoff "Madman" Schwartz (Lerner), is verloofd met Erica. In het negende seizoen brengt de familie hulde aan hun geliefde Pops (George Segal), plannen Erica en Geoff hun bruiloft, Barry verlangt naar zijn pre-med toekomst, maar worstelt om het verleden los te laten, en Adam staat te popelen om high te worden.

Het negende seizoen van The Goldbergs heeft een gemiddeld 3,22 miljoen kijkers. Vergeleken met seizoen acht is dat een daling van acht procent van het aantal kijkers in de kijkcijfers voor live + dezelfde dag (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur). Het is de best beoordeelde komedie van het netwerk.

McLendon-Covey, Giambrone, Gentile, Lerner en Orrantia hebben al contracten getekend om bij de serie te blijven voor het tiende seizoen. Garlin verliet de serie al in december .
Video on youtube
Vorige aflevering
Adam Graduates
Adam Graduates
09x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Goldbergs (2013)