The Flash (2014)

8.1 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 7, Aflevering 6

The One With The Nineties

Chester en Cisco komen vast te zitten in 1998 en herbeleven een van Chesters slechtste dagen. Terwijl Barry herstelt, krijgen Iris en de Speed Force een band met elkaar.
Gastrollen:
Michelle Harrison(Joan Williams), Tess Atkins(Natalie), Milton Barnes(Quincy P. Runk)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
6 april 2021, 20:00
Reacties (2)
avatar_sibrahim
06 apr 2021 21:18 -
ikkan niet kijken?
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
06 apr 2021 22:41
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer