The Defenders (2010)

6.8 / 10
43 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS cancelt The Defenders, Mad Love en Shit My Dad Says

De Amerikaanse zender CBS heeft gisteren bekend gemaakt dat de serie The Defenders (2010), Mad Love en Shit My Dad Says niet zullen worden verlengd. Alle drie de series haalde niet genoeg kijkcijfers en bestaan uit 1 seizoen.

The Defenders (2010), van de makers van CSI, is een juridische drama serie over twee vurige en charismatische advocaten in Las Vegas. Vasthoudend, uitdagende en volledig boeiend maken zij de wet waar het kan en anders volgen zij de wet. Ze weten altijd wel een paar trucs uit de mouwen te schudden. Ongeacht wat de kansen zijn, vechten deze advocaten voor elke kans.

Mad Love gaat over vier New Yorkers - twee worden verliefd op elkaar en de andere twee haten elkaar, of in ieder geval voor nu. Ben is een advocaat en hopeloze romanticus. Ben probeert een relatie op te bouwen met Kate, een beeldschone slimme vrouw. Ben denkt dat Kate zijn vrouw van zijn dromen is. Larry, de ongeraffineerde beste vriend en medewerker van Ben, is een man die niet gelooft in de liefde en heeft een lange staat van dienst als het derde wiel. Connie, Kate's kamergenoot, werkt als een kindermeisje en vindt Larry verzwarend. Larry en Connie hebben veel gemeen, maar weigeren het onder ogen te willen zien.

De serie Shit My Dad Says is gebaseerd op het twitter account van Justin Halpern, waar ook al een boek van uit is gebracht. Shit My Dad Says verteld het leven van een eigenwijze vader die tegen iedereen een grote mond heeft.
Vorige aflevering
Morelli v. Kaczmarek
Morelli v. Kaczmarek
01x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2