Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS cancelt The Defenders, Mad Love en Shit My Dad Says

CBS cancelt The Defenders, Mad Love en Shit My Dad Says

De Amerikaanse zender CBS heeft gisteren bekend gemaakt dat de serie The Defenders (2010), Mad Love en Shit My Dad Says niet zullen worden verlengd. Alle drie de series haalde niet genoeg kijkcijfers en bestaan uit 1 seizoen.

The Defenders (2010), van de makers van CSI, is een juridische drama serie over twee vurige en charismatische advocaten in Las Vegas. Vasthoudend, uitdagende en volledig boeiend maken zij de wet waar het kan en anders volgen zij de wet. Ze weten altijd wel een paar trucs uit de mouwen te schudden. Ongeacht wat de kansen zijn, vechten deze advocaten voor elke kans.

Mad Love gaat over vier New Yorkers - twee worden verliefd op elkaar en de andere twee haten elkaar, of in ieder geval voor nu. Ben is een advocaat en hopeloze romanticus. Ben probeert een relatie op te bouwen met Kate, een beeldschone slimme vrouw. Ben denkt dat Kate zijn vrouw van zijn dromen is. Larry, de ongeraffineerde beste vriend en medewerker van Ben, is een man die niet gelooft in de liefde en heeft een lange staat van dienst als het derde wiel. Connie, Kate's kamergenoot, werkt als een kindermeisje en vindt Larry verzwarend. Larry en Connie hebben veel gemeen, maar weigeren het onder ogen te willen zien.

De serie Shit My Dad Says is gebaseerd op het twitter account van Justin Halpern, waar ook al een boek van uit is gebracht. Shit My Dad Says verteld het leven van een eigenwijze vader die tegen iedereen een grote mond heeft.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten