The Sex Lives of College Girls

7.9 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Peter Rotthier geeft "The Sex Lives of College Girls - Eerste aflevering" een 8.
Geschreven door Peter Rotthier op 26 november 2021.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Sex Lives of College Girls - Eerste aflevering

Vier jonge deernen zetten hun eerste voetstappen op de universiteit, waar ze hun seksualiteit volop exploiteren.

Whitney Chase (Alyah Chanelle Scott) is de dochter van een Amerikaanse senator met ambitie. Bela Malhotra (Amrit Kaur, Nurses (2020)) is de olijke dochter van Pakistaanse migranten. Kimberly Finkle (Pauline Chalamet, Royal Pains) is het plattelandsmeisje dat kennis maakt met een totaal nieuwe wereld. Leighton Murray (Reneé Rapp) is de knappe blonde bitch waar alle jongens zich voor omdraaien.

© HBO Max


Deze vier jonge dames worden kamergenoten tijdens hun eerste jaar aan de universiteit. Studeren is niet direct het eerste waar de vier meisjes aan denken. Ze willen volop genieten van het leven op de campus, de feestjes en seks. Whitney is een getalenteerde voetbalster en heeft een relatie met de voetbalcoach. Bela gebruikt seks om haar zin door te drukken. Kimberly houdt zich (voorlopig) nog bij haar jeugdliefde, die haar al vlug komt bezoeken. Leighton tenslotte is de populaire meid voor de mannelijke bewoners die op de campus huizen. De vraag is of zij zelf wel geïnteresseerd is in al die mannelijke aandacht.

De pilot van The Sex Lives of College Girls laat al vlug in zijn kaarten kijken. Alles draait om de vier meiden, hun ontluikende vriendschap en hun seksuele escapades. Niet dat er constant gerampetampt wordt maar seks is wel de grote rode draad door deze serie heen.

Alles valt en staat dan ook met de manier waarop dit aangepakt wordt. In het geval van The Sex Lives of College Girls komen we tot de conclusie dat de makers een precies doel voor ogen hadden en dat ze er ook in geslaagd zijn om dat te bereiken in deze pilot. De vier hoofdrolspeelsters weten dan ook nog hun personage netjes neer te zetten zodat deze pilot een aangenaam kijkstuk is met de nodige dramatiek maar ook met een flinke scheut humor. Niet dat je in een deuk zal liggen, maar sommige situaties zijn echt wel grappig zonder dat het een soort uitlachtelevisie wordt.

En hoewel mijn studententijd al heel wat jaren achter mij ligt, kan ik mij bij het bekijken van deze eerste aflevering mij wel inbeelden dat de scènes opgenomen in deze pilot vrij realistisch zijn en dat het in het dagelijkse leven op menige universiteit ook daadwerkelijk zo gebeurd.
Volg The Sex Lives of College Girls
Vorige aflevering
The Truth
The Truth
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Trigger Point - Eerste aflevering

6

Billie vs Benjamin - Eerste aflevering

9

Lost in Space (2018) - Seizoen 3

7.5

The Witcher - Seizoen 2

7.5

Rick and Morty - Seizoen 5 (DVD)

9

Dexter: New Blood - Seizoen 1

9.5
The Sex Lives of College Girls