The Protector (2018)

7.2 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt in maart met derde seizoen The Protector

The Protector (2018) is een Turkse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in december 2018. In april 2019 verscheen het tweede seizoen. Daarna was het even wachten op een vervolg.

Met mystieke krachten die hij krijgt van een magische talisman, gaat Hakan Demir (Çağatay Ulusoy) in The Protector (2018) op een missie om tegen de krachten van het duister te vechten en een mysterie uit zijn verleden op te lossen.

Het derde seizoen van The Protector (2018) is aangekondigd door Netflix. Op vrijdag 6 maart zullen de nieuwe afleveringen verschijnen. Netflix heeft ook een trailer gelanceerd. In het derde seizoen moet Hakan zien af te rekenen met The Vizier. Die heeft Istanbul in zijn greep. Hakan krijgt hulp van Nisan, Burak en een nieuwe Loyal Army. Toch zal zijn eigen verleden de strijd moeten verlichten.

Vorige aflevering
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00