The Protector (2018)

7.3 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt in maart met derde seizoen The Protector

The Protector (2018) is een Turkse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in december 2018. In april 2019 verscheen het tweede seizoen. Daarna was het even wachten op een vervolg.

Met mystieke krachten die hij krijgt van een magische talisman, gaat Hakan Demir (Çağatay Ulusoy) in The Protector (2018) op een missie om tegen de krachten van het duister te vechten en een mysterie uit zijn verleden op te lossen.

Het derde seizoen van The Protector (2018) is aangekondigd door Netflix. Op vrijdag 6 maart zullen de nieuwe afleveringen verschijnen. Netflix heeft ook een trailer gelanceerd. In het derde seizoen moet Hakan zien af te rekenen met The Vizier. Die heeft Istanbul in zijn greep. Hakan krijgt hulp van Nisan, Burak en een nieuwe Loyal Army. Toch zal zijn eigen verleden de strijd moeten verlichten.

Vorige aflevering
Episode 8
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2