The Protector (2018)

7.3 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt in maart met derde seizoen The Protector

The Protector (2018) is een Turkse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in december 2018. In april 2019 verscheen het tweede seizoen. Daarna was het even wachten op een vervolg.

Met mystieke krachten die hij krijgt van een magische talisman, gaat Hakan Demir (Çağatay Ulusoy) in The Protector (2018) op een missie om tegen de krachten van het duister te vechten en een mysterie uit zijn verleden op te lossen.

Het derde seizoen van The Protector (2018) is aangekondigd door Netflix. Op vrijdag 6 maart zullen de nieuwe afleveringen verschijnen. Netflix heeft ook een trailer gelanceerd. In het derde seizoen moet Hakan zien af te rekenen met The Vizier. Die heeft Istanbul in zijn greep. Hakan krijgt hulp van Nisan, Burak en een nieuwe Loyal Army. Toch zal zijn eigen verleden de strijd moeten verlichten.

Vorige aflevering
Episode 7
03x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Vandaag, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Vandaag, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Vandaag, 13:00
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
Vandaag, 12:00
6
De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.
Vandaag, 11:00