The Lost Honour of Christopher Jefferies

7.5 / 10
52 min
Misdaad, Drama, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20142014 (Beëindigd)
Netwerk:ITV
The Lost Honour of Christopher Jefferies is een Engelse mini serie van de zender ITV. De serie ging in première op 10 december 2014.

De producers van Downton Abbey presenteren The Lost Honour of Christopher Jeffries, een miniserie gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Christopher Jefferies, een gepensioneerde onderwijzer die gearresteerd werd in verband met de moord op zijn huurster Joanna Yeates, een 25-jarige landschapsarchitecte die op Kerstdag 2010 dood werd aangetroffen. Tijdens zijn voorlopige hechtenis, werd het gezicht van Jefferies het bekendste van Groot-Brittanië. Dit aangrijpende drama begint op de dag voor Yeates’ verdwijning en volgt de onschuldige Jefferies tijdens zijn arrestatie en vrijlating en toont aan hoe zijn daaropvolgende isolement - het gevolg van de ongewenste bekendheid - een blijvende stempel zou drukken op zijn leven. De echte moordenaar, buurman Vincent Tabak, werd uiteindelijk gearresteerd op 20 januari. Deel 1: Zestiger Christopher Jefferies bezit een huis in Bristol en verhuurt kamers. Hoewel hij lid is van verschillende comités en vrienden heeft, wordt hij, met zijn lange grijze haren en ouderwetse maniertjes, toch als een zonderling beschouwd. In december 2010 geeft huurder Greg Reardon zijn partner Jo Yeates op als vermist. Chris krijgt de politie over de vloer. Wanneer het lichaam van Jo op Kerstavond wordt aangetroffen, wordt Chris belegerd door reporters. Hij reageert op pedante wijze en wordt enkele dagen later gearresteerd voor de moord op Jo. De media slijpen hun messen al, de rioolpers voorop...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Lost Honour of Christopher Jefferies.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem
The Lost Honour of Christopher Jefferies