Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Grand Tour krijgt vierde ‘seizoen’

We zijn voorlopig nog niet van Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond af. Het trio heeft bijgetekend voor een extra seizoen van The Grand Tour (2016) op Amazon Prime Video.

Maar voor het vierde seizoen gaat zo'n beetje het hele format op de schop. Na elk seizoen van The Grand Tour (2016) komen er weer geruchten naar buiten dat Amazon de stekker uit de show trekt en het ex-Top Gear trio de laan uitstuurt. Maar ook nu blijken die geruchten toch niet waar en gaat The Grand Tour (2016) vrolijk verder.

Voor het vierde seizoen van The Grand Tour (2016) staan er wel forse veranderingen op stapel. Zo wordt het meest vervelende onderdeel van de show niet meer opgetuigd: de tent doet niet meer mee. Volgens de kennisgeving gaat het trio namelijk vooral op roadtrip, want dat vinden de kijkers het leukst om te zien. Er zal dus geen studiogedeelte meer zijn.

Nog een grote verandering is dat de tien afleveringen per seizoen ook niet meer terugkomen, zo melden Amerikaanse media. In plaats daarvan komen er de aankomende twee jaar minimaal vier grote specials per jaar uit, die mogelijk in delen worden aangeboden.

Seizoen drie van The Grand Tour (2016), nog wel met de tent, is vanaf 18 januari 2019 te zien op Amazon Prime Video. In de laatste aflevering van het derde seizoen laten de drie presentatoren weten te stoppen met het studiogedeelte.

Vorige aflevering
Funeral for a Ford
03x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst