The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS All Access bevestigt derde seizoen The Good Fight

In februari 2018 leek The Good Fight al vernieuwd. Het nieuws moest alleen nog officieel bevestigd worden door CBS All Access.

Vanwege een mega-deal met Amazon was de juridische dramaserie The Good Fight eigenlijk al zeker van een derde seizoen, maar CBS All Acces hield de kaken stijf op elkaar. Er was dus nog niets zeker. Maar nu heeft de CBS streaming-service dan eindelijk bevestigd dat The Good Wife spin-off inderdaad is vernieuwd met een derde seizoen.

Op 27 mei 2018 zal de laatste aflevering van het tweede seizoen worden uitgezonden en naar alle waarschijnlijkheid zal het derde seizoen begin voorjaar 2019 van start gaan. De serie is in Nederland te zien bij Videoland. Hoe goed The Good Fight het doet qua kijkcijfers wordt niet onthuld, maar deze vernieuwing mag gezien worden als een goed cijfer.
Embed from Getty Images
(VlnR) Cush Jumbo, Rose Leslie en Christine Baranski

The Good Fight werd bedacht door The Good Wife bedenker Robert en Michelle King. In de hoofdrol zien we Diane Lockhart (Christine Baranski), Lucca Quinn (Cush Jumbo) en Maia Rindell (Rose Leslie). Ook Marissa Gold (Sarah Steele) is van de partij in het nieuwe advocatenkantoor.

Hoop je dat The Good Fight net zoveel seizoenen gaat krijgen als The Good Wife?


Embed from Getty Images
Sarah Steele
Vorige aflevering
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00