The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Josh O'Connor speelt prins Charles in The Crown

Opnieuw is er nieuws over acteurs die zullen meespelen in het derde seizoen van The Crown. The Crown is een historische dramaserie van Netflix over het Engelse koningshuis.

Acteurs Josh O'Connor en Marion Bailey zijn te zien in het derde seizoen van The Crown. De 28-jarige O'Connor speelt prins Charles. De 67-jarige Bailey kruipt in de huid van de moeder van koningin Elizabeth, zo meldt The Hollywood Reporter.

"Ik vind het fantastisch dat ik voor het volgende seizoen van The Crown onderdeel ga uitmaken van het Britse koninklijk huis", reageert O'Connor.

Ook Bailey is verheugd over haar nieuwe acteerklus. "Het is een fantastische serie. We moeten een lastige taak volbrengen, maar het is een geschenk om de geliefde en fascinerende 'Queen Mother' te mogen spelen."

Embed from Getty Images
Josh O'Connor

O'Connor en Bailey maken onderdeel uit van de nieuwe cast van The Crown. Claire Foy, die twee seizoenen koningin Elizabeth speelde, is vervangen door Olivia Colman, en Tobias Menzies neemt van Matt Smith de rol van prins Philip over. Helena Bonham Carter kruipt in de huis van prinses Margaret en vervangt daarbij Vanessa Kirby.

Het is nog niet duidelijk wie prinses Diana zal gaan spelen. De producenten maakten eerder bekend dat zij haar opwachting maakt aan het eind van seizoen drie. Het tweede seizoen eindigde met de geboorte van Elizabeth en Philips vierde kind, prins Edward, in 1964.

Naar verwachting is het derde seizoen van The Crown in december op Netflix te zien.
Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00