The Asterisk War: The Academy City on the Water

8.3 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2015 - 2016 
NetwerkAnimax
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20152016 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Animax
The Asterisk War: The Academy City on the Water is een Japanse animeserie van de zender Animax. De serie ging in première op 3 oktober 2015.

Invertia was een meteoorstorm die in de 20e eeuw een ongekende ramp veroorzaakte. Vanwege deze ramp werden talloze steden over de hele wereld vernietigd. Echter, binnen de meteoor, werd een onbekend element genaamd mana ontdekt. Het liet de menselijke technologie toe om snelle stappen te maken die aanleiding gaven tot een nieuwe soort van superkrachtige mensen, de Star Pulse Generation (Genestella). De Festas (Star Warrior Festivals) organiseren gevechten tussen Genestella in een stad met zes academies, genaamd "Rikka", ook wel bekend als "Asterisk." Scholaststudent Ayato Amagiri stapte over naar de Seidōkan Academie om zijn eigen wens te vervullen, vloek hij ook zal Vecht in deze stad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Asterisk War: The Academy City on the Water.
The Asterisk War: The Academy City on the Water