Take Two

7.7 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rachel Bilson in Take Two bij Net5

Op zaterdag 25 augustus start Net5 met de nieuwe detectiveserie Take Two. Hierin probeert voormalig televisiester Sam Swift (Rachel Bilson) haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten.

Een rol als privédetective in een toekomstige film kan haar helpen aan een comeback. Ze schakelt hiervoor de hulp in van privédetective Eddie Valetik (Eddie Cibrian), die in eerste instantie alles behalve blij is met Sam.

In de nieuwe detectiveserie Take Two speelt Sam Swift een voormalig actrice van een succesvolle politieserie. Het lijkt haar voor de wind te gaan maar hier komt echter al snel een einde aan wanneer de serie wordt gecanceld. Als Sam dan ook nog eens gedumpt wordt op de rode loper door haar verloofde, slaat de wanhoop toe. Na het publiekelijk ten onder gaan van de carrière van Sam komt ze in een afkickkliniek terecht.Na haar herstel besluit Sam om niet bij de pakken neer te zitten en begint daarom met het opbouwen van haar carrière. Het levert haar een ontmoeting op met privédetective Eddie Valetik. De twee gaan samenwerken en blijken een onwaarschijnlijk goed duo in het oplossen van criminele zaken. Door haar ervaringen als fictieve politieagente in de serie waar zij in speelde, bewijst ze dat ze verrassend waardevol is.

Take Two is geproduceerd door de makers van Castle en werd enkele maanden geleden gelanceerd bij ABC. Hoofdrolspeelster Rachel Bilson behoorde jarenlang tot de vaste cast van de populaire hitserie The O.C.

Op zaterdag 25 augustus is op Net5 de première van Take Two met drie afleveringen, daarna zijn er wekelijks dubbele afleveringen om 20.00 uur
Vorige aflevering
One to the Heart
One to the Heart
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zondag, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
zondag, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
zondag, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zondag, 09:00
3