Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO deelt trailer en poster voor vierde en laatste seizoen Succession

Succession komt binnenkort terug voor zijn vierde en laatste seizoen, en HBO heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegegeven.

Succession volgt de familie Roy en richt zich op de thema's macht en familie gezien door de ogen van de patriarch (Brian Cox). Kijkers krijgen tien afleveringen te zien in seizoen vier.

HBO onthulde meer over de serie in een persbericht:

"HBO heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor het vierde en laatste seizoen van de Emmy-winnende HBO Original dramaserie SUCCESSION. Het tiendelige seizoen begint ZONDAG 26 MAART op HBO en zal te streamen zijn op HBO Max.

De serie, gemaakt door Jesse Armstrong, verkent thema's als macht en familiedynamiek door de ogen van patriarch Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier volwassen kinderen, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Connor (Alan Ruck).

De verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson komt steeds dichterbij. Het vooruitzicht van deze ingrijpende verkoop zorgt voor angst en verdeeldheid onder de Roys als ze anticiperen op hoe hun leven eruit zal zien als de deal eenmaal rond is. Er ontstaat een machtsstrijd terwijl de familie een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt.

13197 Succession poster s4

De eerste drie seizoenen van SUCCESSION hebben 48 Emmy-nominaties opgeleverd en 13 overwinningen, waaronder Outstanding Drama Series, voor het tweede en derde seizoen. Seizoen drie, dat in oktober 2021 van start ging, verdiende de SAG Award voor drama ensemble.

Gemaakt door Jesse Armstrong, uitvoerend geproduceerd door Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy en Will Ferrell. Jesse Armstrong fungeert als showrunner.
Video on youtube
Vorige aflevering
With Open Eyes
With Open Eyes
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Succession