Spoed

8.4 / 10
50 min
Actie, Drama, Avontuur, Soap
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

Vuurdoop

Nog onbekend
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Regisseur:
Guy Thys
Uitgezonden op:
24 januari 2000, 00:00
Reacties (6)
avatar_spoedgek1
08 sep 2019 17:18 -
Prachtige serie ik raak niet uitgekeken!
Reageer
avatar_Meddie78
08 mei 2020 11:29 -
Hallo spoedgek, ik ben nieuw hier en zou graag de serie willen kijken. Kunt u mij uitleggen, hoe dit werkt en hoe ik de serie kan kijken. Mvg
Reageer
Bekijk reacties (4)
avatar_Roeman
08 mei 2020 13:40
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
avatar_Meddie78
08 mei 2020 13:50
Bedankt voor uw reactie. Ik zou graag de serie spoed kijken, maar als ik de aflevering aanklik, weet ik niet waar ik dan naartoe moet om het daadwerkelijk te kunnen zien. Graag hoor ik hoe dat werkt.
Reageer
avatar_Roeman
08 mei 2020 22:57
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Met andere woorden, je kunt hier geen afleveringen kijken.
Reageer
avatar_Meddie78
08 mei 2020 23:09
Oké bedankt voor de informatie!
Reageer