Snowpiercer

7.5 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Snowpiercer gaat eerder in première

Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.

'Het is belangrijk dat we ons publiek tegemoet komen, daarom gaan we de première van Snowpiercer verplaatsen.' zegt Brett Weitz, algemeen directeur van TNT, TBS and truTV. De serie ging oorspronkelijk 31 mei in première. Snowpiercer gaat nu 17 mei in première. Het eerste seizoen moet dus nog uitkomen, maar er is ook al een tweede seizoen aangekondigd.

Snowpiercer speelt zich zeven jaar nadat de wereld volledig is bevroren door een enorme ecologische ramp af. De serie draait om de overgebleven mensen, die proberen te overleven door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt over de aarde. Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film en graphic novel. Bekijk hieronder vast de trailer van Snowpiercer.

Vorige aflevering
994 Cars Long
994 Cars Long
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
04 apr 2020 11:02 -
Heb zin in deze serie. De trailer is niet verkeerd en met al een tweede seizoen aangekondigd heeft ook de zender hier wel vertrouwen in.
Reageer

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00