Sky Rojo

7.3 / 10
25 min
Misdaad, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Sky Rojo in juli al op Netflix

Netflix had al een tweede seizoen van Sky Rojo aangekondigd. De nieuwe afleveringen van de Spaanse misdaadserie zijn vanaf eind juli al te bekijken bij Netflix.

Sky Rojo staat nog maar net op Netflix, maar de streamingdienst komt binnenkort al met acht nieuwe afleveringen van de Spaanse misdaadserie. De afleveringen zullen elk ongeveer 25 minuten duren en zijn vanaf 23 juli te bekijken zijn bij Netflix. De serie is afkomstig van Álex Pina (La Casa de Papel) en Esther Martínez (La Casa de Papel).

Sky Rojo draait om Coral, Wendy en Gina, die op de vlucht zijn voor hun pooier en zijn handlangers. De vrouwen maken een wilde en gekke reis op zoek naar vrijheid. Verónica Sánchez (El Embarcadero), Lali Espósito (Esperanza mía) en Yany Prado (Tres Milagros) vervullen de hoofdrollen. Bekijk hieronder de aankondiging van het tweede seizoen.

Vorige aflevering
Bear Trap
Bear Trap
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00