Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC First brengt Sherlock vanaf 8 februari

In februari neemt BBC First de kijker terug naar het eerste seizoen van Sherlock, gemaakt in 2010. De serie start op donderdag 8 februari om 21.00 uur.

Hoofdpersoon Sherlock Holmes is een fictieve detective uit de verhalen van de laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse schrijver en arts Sir Arthur Conan Doyle.

Holmes gedraagt zich in de serie bij BBC First zoals je van hem verwacht: scherp, eigentijds, moeilijk en gevaarlijk. Bekroond acteur Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, The Imitation Game) vertolkt hem op hedendaagse manier. Sherlock kan een software designer onderscheiden door zijn das, en een piloot door zijn duim.

Hij heeft een uniek analytisch brein dat verveling tegengaat door misdaden op te lossen. Wanneer een toevallige ontmoeting soldaat John Watson in Sherlock’s leven brengt, blijkt dat deze twee mannen enorm van elkaar verschillen. Toch smeedt Sherlocks intelligentie samen met Johns praktische inzicht al snel een onbreekbaar bondgenootschap.

In drie opwindende en spannende televisiefilms vol actie en entertainment navigeren Sherlock en John door een doolhof van cryptische aanwijzingen en dodelijke moordenaars om de waarheid te ontdekken. Een seizoen met mooie scenario’s en onvergetelijke uitvoeringen van de twee acteurs.
Vorige aflevering
The Final Problem
The Final Problem
04x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sherlock