Sherlock

8.5 / 10
88 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nu op DVD het eerste seizoen van Sherlock

Vanaf vandaag is het eerste seizoen van Sherlock te koop op dvd en blu-ray.

Eerste seizoen Sherlock
De beroemdste detective aller tijden is terug in een gloednieuwe serie van de BBC. De mysteries zijn als vanouds, maar de setting is volledig nieuw: het Londen van vandaag!

A Study in Pink
In deze eerste aflevering van Sherlock zien we hoe de excentrieke privédetective Sherlock Holmes zijn partner Dr. Watson ontmoet. Hun eerste zaak draait om een reeks verdachte zelfmoorden. Zouden ze het werk kunnen zijn van een seriemoordenaar?

The Blind Banker
Een bankier en een journalist worden op identieke wijze vermoord: in het hoofd geschoten terwijl hun appartementen van binnenuit zijn afgesloten. Maar de zaak neemt een bizarre wending wanneer Watson wordt aangezien voor Holmes.

The Great Game
Een reeks bomaanslagen en ontvoeringen blijkt het werk van één man, die belooft de gijzelaars vrij te laten als Sherlock een aantal raadsels oplost. Holmes doet wat van hem gevraagd wordt, maar probeert tegelijkertijd de identiteit van deze even sadistische als geniale crimineel te achterhalen.

Voor meer info klik hier

Specificaties
Cast : Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Loo Brealey, Rupert Graves, Zoe Telford
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1 DTS
Ondertiteling : Nederlands
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Klik hier om de serie te kopen
Vorige aflevering
The Final Problem
The Final Problem
04x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Nohands (gast)
30 jan 2011 01:14 -
Ziet er leuk uit, gaan we eens bekijken.
Reageer

Laatste nieuws

The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Vandaag, 15:00
2
Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
Vandaag, 11:00
3
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
5
Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
2
Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Gisteren, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Gisteren, 15:00
1