Seton Academy: Join the Pack!

2,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
2,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkAbema TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Abema TV
Seton Academy: Join the Pack! is een Japanse animeserie van de zender Abema TV. De serie ging in première op 7 januari 2020.

Seton Academy, een school vol dieren waar, dankzij de afname van de bevolking, minder mensen zijn dan enig ander wezen. Mazama Jin, een dierenhater en de enige menselijke man in zijn klas, wordt verliefd op Hino Hitomi, de enige vrouwelijke mens, zodra hij haar ziet. Hij raakt echter al snel verstrikt in verschillende andere wezens nadat hij zich met tegenzin bij de 'roedel' van Lanka de wolf, het enige andere lid van haar roedel, voegt. Nadat ze elkaar hebben leren kennen, besluiten de twee om een kookclub op te richten, en na een paar slechthartige misverstanden, komt Ranka ook snel bij de club. Zo begint het gehuil en het gehuil van twee normale mensen; een schattige wolf; een vrolijke koala; een trage, blonde luiaard; en een katachtige met cattitude in hun nieuwe club - in een verhaal dat leert dat vriendschap kan worden gesmeed door wezens van verschillende soorten.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Seton Academy: Join the Pack!.
Seton Academy: Join the Pack!