Schneekind - Ein Schwarzwaldkrimi

9,0 / 10
89 min
Misdaad
Volg deze serie
9,0 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2024 - 2024 
NetwerkZDF
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:89 min20242024 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:ZDF
Schneekind - Ein Schwarzwaldkrimi is een Duitse misdaadserie van de zender ZDF. De serie ging in première op 2 januari 2024.

Een wandelaar wordt dood aangetroffen in een afgelegen deel van het bos dat in de volksmond bekend staat als het "Murder Hole" - tegenover hem liggen de overblijfselen van een sneeuwpop waarvan één oog ontbreekt. Dit is het begin van een reeks moorden in een bosgebied bij Freudenstadt. De onderzoekers richten zich op Florentin Sneelin, een arts voor reproductieve geneeskunde die in een waterburcht in de stad Glatt woont, wiens ijskelder niet alleen champagne bewaart. De verdachte kende het slachtoffer vele jaren geleden van een verblijf in een kindertehuis. De leraren die toezicht hielden op de kinderen daar dwongen discipline en orde af met behulp van soms sadistische methoden. Hun afdelingen deden hetzelfde. Er was een streng kastensysteem onder de kinderen. Snelin behoorde tot de laagste kaste.
Hij was een ‘sneeuwkind’ – een kind dat zijn moeder zijn vader wilde ‘opdringen’. Terwijl de hoofdverdachte vastzit, worden er nog meer doden gevonden. Het handschrift is altijd hetzelfde: alle slachtoffers vertonen tekenen van bevriezing en het linkeroog is altijd bedekt met een zwarte edelsteen. De dubbele leiding van Freudenstadt, Maris Bächle en Konrad Diener, moet ervan uitgaan dat er meerdere daders zijn en een gemeenschappelijk motief. Wanneer ook Maris in het vizier van de daders komt, begint een race tegen de klok.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Schneekind - Ein Schwarzwaldkrimi.

Vergelijkbare series

Schneekind - Ein Schwarzwaldkrimi