Rust-Eater Bisco

8.5 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkBS11
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:BS11
Rust-Eater Bisco is een Japanse animeserie van de zender BS11. De serie ging in première op 11 januari 2022.

Zijn krachtige boog doorboort de roest van vernietiging, om de mensen van wie hij houdt te redden.Een spannend avontuur en actieverhaal.

Het speelt zich af in een toekomstig Japan, waar alles is weggeroest en de "Rust Wind" de mensheid dreigt uit te roeien. De hele wereld is nu een woestijn, en de hoofdrolspeler, Bisco Akaboshi, gebruikt zijn boog en speciale paddenstoelen als een "paddenstoelbeschermer " ", een nobele dief die chaos veroorzaakt in heel Japan. Om zijn stervende meester te redden, gaat Bisco op reis om een ​​speciale genezende paddenstoel genaamd "Rusteter" te zoeken, op een gek avontuur. De Saitama Iron Desert staat in samen met een stad gemaakt van de overblijfselen van een van de wapens die de beschaving vernietigden, en een verlaten ondergrondse metrolijn waar gigantische octopussen leven... Met Milo's genie en Bisco's pijlen zijn ze klaar om elk gevaar het hoofd te bieden! worden geconfronteerd met de kwaadaardige complotten van een slechte gouverneur van de prefectuur ...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Rust-Eater Bisco.

Vergelijkbare series

Rust-Eater Bisco