Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Queenie krijgt premièredatum en first-look foto's van Onyx Collective

Onyx Collective heeft een premièredatum voor het originele drama Queenie, gebaseerd op de bestseller van Candice Carty-Williams.

De serie volgt Queenie Jenkins (Dionne Brown), een 25-jarige Jamaicaanse Britse vrouw die in Zuid-Londen woont, tussen twee culturen in leeft en in geen van beide past. Na een rommelige breuk met haar vriendje zoekt Queenie troost op alle verkeerde plaatsen en begint ze te beseffen dat ze het verleden onder ogen moet zien voordat ze het weer kan opbouwen.

14795 Queenie foto 1

In de serie spelen Samuel Adewunmi (Secret Invasion) als Frank en Bellah als Kyazike, het acteerdebuut van de opkomende R&B-zangeres.

De acht afleveringen tellende serie van bedenker Carty-Williams wordt geproduceerd door Further South Productions in samenwerking met Lionsgate TV.

Queenie zal exclusief vanaf vrijdag 7 juni worden uitgezonden op Hulu in de VS, waarbij alle afleveringen in één keer worden gestreamd, Channel 4 in Groot-Brittannië en Ierland, Star+ in Latijns-Amerika en Disney+ in alle andere landen.

Queenie wordt geproduceerd door Carty-Williams, die ook optreedt als showrunner. Niet-schrijvende uitvoerend producenten zijn Steve November en Sarah Conroy van Further South, met Lisa Walters als co-uitvoerend producent en serieproducent.

Hieronder kun je meer first-look foto's van Queenie bekijken.

14795 Queenie foto 2

14795 Queenie foto 3

14795 Queenie foto 4

14795 Queenie foto 5
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst